IMPRESSZUM

Jognyilatkozat, kárfelelősség kizárása

A honlapon található információk nem tekinthetők hivatalos ajánlattételnek, a tájékoztatást szolgálják. Az információ megváltoztatása vagy aktualizálása előzetes értesítés nélkül is lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat. A DJ Store Professional Kft. üzemeltetője nem vállal garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítja a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó károk miatt. A honlapon található mindennemű anyag a szerzői jog védelme alá esik, felhasználni bármilyen célra csak a DJ Store engedélyével lehet.

Web-oldalunk használata azt jelenti, hogy elfogadod ezeket a felhasználási feltételeket. Az oldal vagy áruház által hivatkozott internetes forrásokban szereplő tartalmi információk a DJ Store Professional Kft. által nem kerültek ellenőrzésre vagy jóváhagyásra, ez irányú felelősségvállalásunkra a fentiekben meghatározott elvek az irányadóak.

Adatvédelmi nyilatkozat

A DJ Store Professional Kft. üzemeltetői által működtetett weboldal a felhasználók önszántukból beírt adatait a megrendelés teljesítése és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A felhasználók adatait a DJ Store Professional Kft. önszántából harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a megrendelés teljesítésekor a harmadik fél a DJ Store Professional Kft. alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban az alvállalkozók a DJ Store Professional Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak további személynek vagy jogi személynek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Bár rendszerünk védett külső támadásokkal szemben, azonban teljes körű garanciát nem tudunk vállalni az adatok hozzáférhetetlenségével kapcsolatban.

Az oldal bizonyos esetekben anonim módon rögzítheti a látogatás adatait. Ezekkel az adatokkal a DJ Store Professional Kft. fokozza az oldal működésének hatékonyságát, elemzi az aktuális trendeket és felügyeli az oldalt.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.