GARANCIA+

Extra Garancia lehetőség az American Audio és American DJ termékekre!

GARANCIA+ REGISZTRÁCIÓS FELTÉTELEK:

Dolgozz vagy bulizz nyugodtan! A Garancia+ szolgáltatás Magyarország egész területén érvényes!

Meddig regisztrálhatok?
A vásárlást követően 90 napig van lehetőséged a terméket regisztrálni. Lehetőség van a termék teljes garanciaidőn belüli regisztrálására is, de ez esetben személyesen kell a terméket bemutatni. A termék regisztrálásához a DJWebStore-ba kell belépned a felhasználóneveddel.

Hogyan érvényesíthető a szolgáltatás?
A Garancia+ szolgáltatásról szóló számla és az eredeti jótállási jegy felmutatásával.

Mit tartalmaz a Garancia+ szolgáltatás?
Garancia meghosszabbítást, melynek feltételei magukba foglalják az esetlegesen felmerülő összes garanciális alkatrész javításának és cseréjének költségét munkadíjjal együtt.

Milyen esetekben NEM érvényes a Garancia+?
A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások, sérülések a garancia elvesztésével járnak. Az ilyen használat ismérvei tipikusan a következők:

1. Ha a hiba nem rendeltetésszerű használat, törés, helytelen tárolás, szoftveres beavatkozás, folyadék általi sérülés, nem megfelelő feszültség használat, elemi csapás, illetve nem a gyártó vagy a DJ Store által javasolt tartozék használatának, vagy az értékesítés után keletkezet bármely oknak a következménye. Ilyen esetekben a javítás költségei a fogyasztót terhelik. Amennyiben a hiba jellege miatt a termék javíthatatlan (pl. folyadék által sérült, megégett), akkor a DJ Store a javítást visszautasítja.

2. Nem tartozik a jótállási javítások körébe tisztítás, hangfalak, fejhallgatók hangszóró cseréje, izzócsere, törés, a gumi, és természetesen kopó alkatrészek (pl. potméter) cseréje.

3. Külön felhívjuk tisztel fogyasztóink figyelmét a használati utasításban foglaltak maradéktalan betartására. A jótállási feltételekben a 49/2003. GKM rendelet és 151/2006. (IX.22.) Kormány rendelet az irányadó.

Mennyibe kerül mindez?
A 1+1 év garancia a termék vételárának mindössze 1%-áért, de min. 1.000 Ft-ért vehető igénybe.

Hogyan fizethetek?
Lehetőség van átutalásos fizetésre (ebben az esetben elektronikus számlát küldünk) vagy az üzletünkben bankkártyás vagy készpénzes fizetésre. Kérdés esetén hívj minket bátran!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.